Dames ski jassen: de trends van dit moment

Dames ski jassen

Wil jij dit jaar op de piste echt de show stelen? Dan is het tijd voor een nieuwe sportoutfit. Ski outfits zijn heel gaaf om uit te kiezen want er is heel veel keuze en de trends wisselen elkaar snel af. Dames ski jassen zijn vooral leuk om uit te kiezen. Met deze nieuwste trends van het jaar ga je er sowieso geweldig uit zien in de sneeuw. 

Dames ski jassen

Neon is helemaal in

Neonkleuren maken zo nu en dan een comeback. Dit is het moment dat ze de piste gaan veroveren. Hele felle kleuren zijn namelijk de absolute trend op de piste tegenwoordig. Je valt op en als je voorbij stuift zie je er ontzettend gaaf uit. Een neon jas zorgt er bovendien voor dat je gezelschap jou nooit kwijt is. Hartstikke handig als je met de kinderen op vakantie gaat.

Ruitjes zijn een goede tweede

Is neon een beetje teveel voor jou? Dat is helemaal niet erg. Er zijn heel veel mensen die zich liever niet vertonen in neon. Ze willen niet zo opvallend zijn. Daar is niets mis mee. Voor die mensen is er nog een tweede trend dit jaar die je gemakkelijk over kunt nemen: ruit. De ruitjes zijn helemaal hip en terug. De vraag is echter of de ruiten ooit in zijn geweest als het om dames ski jassen gaat. Sommigen zeggen van niet, al zijn er tientallen jaren geleden wel eens mensen op de piste gespot met een ruit in hun jas. In ieder geval mag het dit jaar zeker wel dus als je het aandurft, koop dan vooral een geruite jas!

Dames ski jassen

Getailleerd is altijd beter

Of je nu de trends wil volgen of gewoon een outfit wil kiezen die bij je past: getailleerd is altijd beter. Je kunt best je vrouwelijke figuur laten zien ook al ben je op de piste. Een getailleerde ski jas maakt absoluut het verschil.