Een personal training Amsterdam volgen, hoe gaat dat?

Wanneer je besloten hebt dat je graag een personal training Amsterdam wilt nemen, brengt dit allerlei dingen met zich mee. Vooral dat je gedisciplineerd om gaat met de lessen, je doet dit namelijk voor jezelf omdat je bepaalde doelen wilt behalen. De lessen kunnen je vooral helpen wanneer je last hebt van het houden van je motivatie, dit is natuurlijk ook lastig wanneer je altijd alleen sport in de sportschool. Maar voordat de lessen met je personal trainer kunnen starten moeten er eerst een aantal dingen in beeld gebracht worden. 

personal training Amsterdam

Voordat het begint

Voordat de eerste les van de personal training Amsterdam start zijn een aantal andere dingen essentieel. Als eerst is het aan jou om al je wensen uit te spreken, je bent namelijk met een reden bij een personal trainer gekomen. Dit kunnen wensen zijn zoals binnen een bepaalde tijd 5 kilo verliezen, of bepaalde spierkracht opbouwen. Wanneer je met een speciale reden bij een personal trainer komt is het natuurlijk anders, wanneer je van een bepaalde blessure af wilt bijvoorbeeld. Wanneer al de wensen besproken zijn gaat de personal trainer kijken naar jou, je wensen en je lichaam. Daarna stelt hij met al die informatie bepaalde doelen op, dit zijn alleen doelen die haalbaar zijn binnen een bepaalde periode. De doelen zijn dus allemaal reëel, dit helpt ook voor jou zodat je kan zien dat de doelen echt zin gaan hebben. Wanneer alles besproken is en je beide tevreden bent kan je in de komende lessen gaan werken aan deze doelen, dit kan aan de hand zijn van een bepaald trainingsschema dan heb je direct ook inzicht in de oefeningen en traininge voor de aankomend tijd.

Het verloop

Wanneer al de doelen, wensen en schema’s opgesteld zijn en duidelijk zijn voor jou en voor de trainer, kan de personal training Amsterdam beginnen. Tijdens de eerste les is het belangrijk dat je trainer goed uitlegt waar je de aankomende tijd aan gaat werken. Uitleg over bepaalde oefeningen en apparaten die te pas kunnen komen. Eigenlijk ga je gewoon het trainingsschema doornemen, daarna kan de les beginnen. De trainer zegt wat je moet doen en hoe je dit moet doen, daarna kan jij het uitvoeren onder begeleiding van de trainer. Veel mensen vinden de eerste of eerste paar lessen lastig, je moet namelijk ook wennen aan elkaar en aan de oefeningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *