Geniet van de buitenlucht met een geweldig spel

diverse Gigadisk

Het wordt weer lekker buiten om een spel te doen, iedereen kent wel de frisbee van vroeger. Urenlang speelplezier met de schijf naar elkaar toe gooien, ook dit exemplaar heeft in 2020 een geheel nieuw leven gekregen. De Mini frisbee is in menig land al een bijzonder populaire buitensport, tijd dat we deze sport ook in Nederland gaan ontdekken en spelen. Laat de oude frisbee helemaal herleven, buiten in de frisse lucht over grote afstanden met de kleine frisbee gooien. Ook dit exemplaar garandeert je urenlang plezier voor buiten, en wat is er nu gezonder en beter om lekker buiten te spelen en sporten.

GigaDisk geel

Lijkt op de frisbee van vroeger

Het kleinere exemplaar heeft sinds de komst van de grote frisbee geen ander ontwerp gehad. Je zou dus denken dat de Mini frisbee hetzelfde werkt als zijn grote broer van vroeger, echter is dit niet waar. Het ontwerp van de kleine frisbee is anders dan de grote frisbee, dit begint natuurlijk al bij het zakformaat wat de frisbee heeft. Doordat de vorm een beetje anders is vliegt de frisbee anders, en veel verder dan de grote. Waar je de frisbee van vroeger echt als een frisbee moest gooien, is de kleinere zo gemaakt dat je deze als een bal kunt gooien. Je moet hem een beetje zien als een puck zoals bij ijshockey.

Giga disk roze

Siliconen exemplaar

Omdat de Mini frisbee is gemaakt van siliconen is hij voor iedere leeftijd geschikt om mee te spelen. Je kunt zelf kiezen hoe je de kleine frisbee gooit, gooi je hem als een bal dan zal die een rechte weg volgen. Gooi je hem in een hoek dan zal de frisbee ook in een hoek naar de andere kant gaan, hiermee kun je dus spelen en kijken wat je het beste ligt. De kleuren van de frisbees zijn lekker fel en opvallend, komt deze in de struiken terecht vind je hem eenvoudig terug.