Perfect om je fiets mee te nemen

Ben je een echte fietsliefhebber en neem je geregeld je fiets mee op vakantie, of zoek je in je vrije tijd een prachtig natuurgebied op om te fietsen dan kun je niet zonder een Thule fietsendrager. Overal waar je naartoe gaat, kun je eenvoudig je fiets meenemen. Op eenvoudige en stijlvolle wijze vervoer je de fiets op je auto, waar je ook gaat de fietsendrager gaat met je mee. Je kunt overal waar je bent lekker fietsen, om je gezonde leefstijl voort te zetten. Er wordt geen ruimte in beslag genomen die je goed kunt gebruiken voor bijvoorbeeld de koffers.

Waar plaats je de fietsendrager?

Voordeel van een Thule fietsendrager is dat je deze op het dak, de kofferbak of de trekhaak van je auto kunt monteren. Je moet wel een goede keuze maken, doe je de fietsendrager op je trekhaak dan kun je geen aanhanger of caravan meer trekken. Op de kofferbak van je auto, is het zicht minder naar achteren toe. Reis je alleen met de auto dan kun je de drager perfect op het dak monteren, zodat je er geen hinder van hebt. Je kunt je fiets op verschillende punten vastzetten, zodat deze tijdens de reis altijd veilig en goed vaststaat. 

thule fietsendrager

Aantal fietsen

Het is wel belangrijk om een geschikte Thule fietsendrager te kiezen, voor het aantal fietsen wat je wilt vervoeren. Door de fietsendrager te monteren op de trekhaak, kun je eenvoudig op het platform meerdere fietsen monteren en veilig vervoeren. Er zijn zelfs fietsendragers waarbij je nog eenvoudig toegang hebt tot de achterbak, zo ben je niet beperkt en kun je daarvan nog gewoon gebruik maken. Het is een persoonlijke keus, waar je de fietsen wilt vervoeren of afhankelijk van je auto wat het beste is. Laat bij het vervoeren altijd de veiligheid voorop staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *