Personal training Lent

Personal training Lent

Ik wilde al heel lang wat afslanken, maar ik merkte dat me dit niet alleen lukte. Ik had dit al geprobeerd in het verleden,maar ik kon dit nooit volhouden. Ik had ondersteuning nodig. Maar waar moest ik starten? Ik ging op het internet op zoek naar personal training Lent en kwam terecht op deze website.

Hoe was dit alles voor mij?

Personal training Lent

De website bekijken was een ding, maar deze persoon ook effectief contacteren om een afspraak te maken was nog iets anders. Ik was zeer zenuwachtig om dit te doen, want wat ging deze persoon van mij denken? Ik was immers heel wat verdikt en mijn conditie was zeer slecht. Ik raapte al mijn moed bij elkaar en heb toch contact opgenomen met deze persoon. Ik was zeer blij dat deze persoon zeer vriendelijk was naar mij toe. Ik voelde me helemaal niet beoordeeld, maar net heel begrepen. Ik voelde dat deze persoon echt zijn best deed om mij te begrijpen en dat hij mee zocht naar mogelijke oplossingen. Omdat ik me zo goed voelde bij deze persoon, heb ik dan ook enkele beurten aangeschaft. Het was zeer zwaar, maar ik vermoed dat dit ook zo hoort natuurlijk. Deze persoon probeert me steeds tot het uiterste te drijven en me echt aan te moedigen om toch verder te gaan. Vaak merk ik dan ook dat ik nog heel wat verder kan dan ik zelf zou denken. Het loont dus echt om een personal trainer te hebben. Dit merk ik ook op de weegschaal. Op enkele maanden tijd ben ik intussen ook al 8 kg vermagerd. Ik zou er graag nog enkele kilo’s afdoen, dus ga ik nog even verder. Ik ben uiteindelijk zeer tevreden dat ik in contact ben gekomen met de personal training in Lent. Ik zou het iedereen willen aanbevelen.

Personal training Lent