sportschool voor vrouwen

Veel vrouwen vinden het niet fijn om in een normale sportschool te zijn waar veel mannen zijn die heel intimiderend kunnen zijn. Een sportschool moet een plek zijn waar je op je gemak voelt en lekker kunt sporten zonder dat je ongemak voelt of geïntimideerd. Bij Breda Strength & Conditioning hebben ze speciaal voor vrouwen een sportschool voor vrouwen en een traject gemaakt waarin je sterker kunt worden, beter in je vel voelen zitten, een voorbeeld zijn voor andere vrouwen en je eigen kinderen. Ook kun je meer energie krijgen in de dagelijkse dingen.

hoe werkt het traject

Als je jezelf inschrijft kun je meedoen met andere vrouwen die hetzelfde willen doen. Dit traject duurt 12 weken. Je sport dan 2 keer per week. De rest van de week werk je aan een gezondere levensstijl door voeding en train je jouw mindset om alles te bereiken wat je maar wilt. Je leert hoe sterk verlangen kan zijn. Als je dus klaar bent om sterker te worden dan je ooit bent geweest kun je je nu inschrijven. Er zijn ook extra voordelen aan dit traject. Je krijgt 12 weken de volle aandacht van een expert die precies weet wat goed is en wat minder goed. Zo kun je heel goed aan jezelf werken.

sportschool voor vrouwen

Mind

Je mind is veel krachtiger dan veel mensen denken. Alles wat je doet met je leven begint bij je mind. Net als alle andere spieren kun je jouw mind ook trainen. Als je overtuigd bent van iets kun je alles bereiken wat je maar wilt.