Waarom een kitesurf cursus in Scheveningen geweldig is

Heb je zin in een avontuurlijke activiteit? Dan is een kitesurf cursus in Scheveningen volgen een geweldig idee. Kitesurfen kun je niet overal doen, maar de omstandigheden in Scheveningen zijn erg goed om de golven te trotseren. De ervaren instructeurs leren je alle kneepjes van het vak en je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag! Bij de surfschool kun je gratis parkeren en anders is de locatie ook makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

Kitesurf cursus in Scheveningen voor gevorderden

De kitesurf cursus in Scheveningen is voornamelijk bedoeld voor gevorderden. Dit komt doordat het op open zee plaatsvindt en het water dus nogal diep kan zijn. Je leert hier dus omgaan met grote golven. Ben je echt gevorderd, dan kun je er zelfs leren wave kitesurfen of golven te gebruiken als kickers voor je (eerste) sprongen. Klinkt dit allemaal iets te heftig en ben je nog een beginner in kitesurfen? Ook geen probleem, want dan kun je ook de kitesurf cursus in Kijkduin doen. Hier is een stuk strand opgespoten, waardoor er een meer ontstaan is met ondiep en vlak water. Hier kun je op een veilige en rustige manier leren kitesurfen en daarna kun je nog altijd overstappen naar de locatie in Scheveningen.

Geniet van een hapje en drankje na de kitesurf les

Naast kitesurfen kun je in Scheveningen natuurlijk ook een lekker drankje doen in de strandtent Boca Grandi, die bij de surfschool hoort. Hier hangt een relaxte sfeer en je kunt er andere kitesurfers ontmoeten. Heb je honger, dan scoor je bij Hudson een lekkere lunchdeal tegen een gereduceerd tarief. Daarnaast zijn er ook kleedkamers en douches om je op te frissen. Verder is er een shop waar je kitesurf kleding kunt kopen met 10% korting als je de kitesurf cursus in Scheveningen volgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *